Slip for smerterne med akupunktur

Det kan være utroligt frustrerende at gå rundt med smerter, som gør dagligdagens gøremål mere udfordrende, end de plejer at være. Hvad enten det er en midlertidig eller kronisk smerte, kan der dog være hjælp at hente hos akupunktøren. Den traditionelle medicinalindustri kender kun til smertestillende piller, som dulmer smerten midlertidigt, og som efter en tid kan holde op med at virke, når personen har opbygget tolerance. Da kroniske smerter er en stor del af mange voksne danskeres liv, er akupunktur en af de bedste behandlinger mod de kroniske smerter.

Effekt af akupunktur

Alle smerter er dog forskellige og opstået af forskellige årsager, så det er svært at angive en præcis beskrivelse af den effekt, som klienter kan forvente af behandlingen. Typisk kan der opleves en forbedring efter en til to behandlinger, mens behandlingen i andre tilfælde har lille eller ingen virkning. Lige efter en behandling kan der altid fornemmes en forandring i kroppen, da målet med akupunktur mod smerter er at ændre energiflowet i kroppen. Dermed optimeres blodtilførslen til problemområder, hvilket kan hjælpe til at dulme smerten eller endda hele skaden over tid.

Disse smerter kan behandles

Både akutte smerter og kroniske smerter kan forbedres. Behandlingen kan anvendes til smerter i led og muskler i stort set alle kropsdele. Hvad enten du har fået en tilbagevendende spændingshovedpine, har overanstrengt dine led i håndbold eller lider under piskesmæld, er der stor sandsynlighed for, at behandlingen har en positiv effekt mod lidelsen.

Unikke klienter – unikke resultater

Akupunkturens effektivitet afhænger af mange faktorer som fx kropstype, alder, tidligere skader eller svækkelser og så selvfølgelig den nuværende lidelse. Alle disse faktorer påvirker hinanden og dermed også måden hvorpå kroppen kan hele. Hvis det er en akut opstået lidelse i en sund krop, som ikke tidligere har været ramt af en lignende lidelse, er der stor sandsynlighed for, at man kan hele skaden, således at resultaterne af nålebehandlingen bliver permanente, da kroppen heler det ramte område. Hvis det er en tilbagevendende lidelse, og især i en ældre eller svækket krop, er der chance for at akupunktur kan dulme smerterne midlertidigt, eller starte en langsom heling, der kræver løbende behandling.

Der findes mange klinikker for akupunktur i Odense og andre storbyer, og det kan blive en fordel for nogle personer at prøve forskellige akupunktører og deres behandlinger. Efter fem til ti behandlinger med akupunktur kan man begynde at sammenligne resultaterne med resultaterne af traditionel medicin og finde ud af, hvilken løsning vil være bedst i fremtiden. Akupunktur er en mild og effektiv behandlingsform, der ofte giver gode resultater, så det er værd at give en chance.

Thomas Fyrst Akupunktur

Hollufgårdsvej 10 A

5260 Odense S

31152507