Ønsker du at komme din præstationsangst til livs?

Kom din præstationsangst til livs

Alle personer kan blive nervøse engang imellem, men nogle personer bliver så nervøse, at der er tale om præstationsangst. Det er for det første utroligt ubehageligt for den præstationsangste person, og for det andet kan angsten være skyld i, at det bliver umuligt at komme igennem vigtige præsentationer og eksaminer. Det kan gøre det svært at klare sig igennem uddannelsessystemet, som i dag stiller meget høje krav allerede fra barndommen af. Alle præstationsangste – og andre typer for angste – personer bør derfor vide, at det gennem effektiv præstationsangst behandling er muligt at komme angsten til livs.

Er du en af de mange personer med angst?

Symptomerne på angst er typisk overfladisk vejrtrækning, som bliver hurtigere i takt med, at angsten vokser sig større. Det medfører også spændinger i musklerne og en generel følelse af ubehag i hele kroppen. Det påvirker især den psykiske velvære, som er under pres og sender faresignaler ud til hele kroppen, når panikken er ved at ramme. Det er utroligt ubehageligt, og det er sjældent muligt at kontrollere angsten, når der er tale om slemme angsttilfælde.

Sådan kan du kontrollere din angst

En af de eksisterende metoder til at komme angst til livs er gennem kropsterapi via teknikken ved navn Body S|D|S. Kropsterapi bearbejder både fysiske og mentale udfordringer for at opnå en velafbalanceret krop. Du vil blandt andet blive bedt om at lave vejrtrækningsøvelser, som er et effektivt redskab til at holde din angst nede i situationer, hvor den er ved at dukke op igen. Der vil blandt andet være fokus på selvudvikling og dit mentale velvære, som du vil opnå større forståelse af gennem behandlingen. Du kan i forbindelse med kropsterapien også modtage samtaleterapi. Her vil du forstå hvilke årsager, som frembringer din angst, og det vil gennem den vej være muligt at se udfordringen i øjnene og gradvist lære, hvordan det er muligt at kontrollere angsten.

Body S|D|S – en succesfuld teknik til at blive angstfri

Kropsterapi tilhører kategorien alternative behandlinger, som førhen blev mødt med en vis skeptisk. I dag står det heldigvis anderledes til, da alternativ kropsterapi består af velafprøvede teknikker med succesfulde resultater. Kropsterapi bygger på en helhedsforståelse af vores fysiske og mentale velvære, og der vil derfor fokuseres på at løse de årsagssammenhænge, der er årsag til din onde cirkel. Kropsterapien giver dig selv redskaber til at tackle hverdagens problemer uden, at du eksempelvis skal tage beroligende medicin op til en eksamen. Du vil gennem kropsterapien lære meget om din krop og dig selv, så du fremover får en større følelse af selvkontrol. Således kan du overkomme præstationsangst og mange andre af de udfordringer, som vi alle møder gennem livet.

 

Christianshus Kropsterapi Ivs

Hovedgaden 55 B1

2970 Hørsholm