Det kan en personlig træner hjælpe dig med

Personlig træning

Mange mennesker har et stort ønske om at komme i form og føre en sundere livsstil, hvor træning bliver en inkorporeret del af deres hverdag. Men ofte ved mange ikke, hvor de skal begynde for at leve et sundere liv, hverken hvad angår kost eller træning.

Det kan være svært at sætte personlige mål for sin træning og opbygge en god rutine på egen hånd, og derfor kan det være en god idé at få hjælp fra en personlig træner. En personlig træner har erfaring med at udforme træningsprogrammer og kostplaner, der passer til deres enkelte klienter og deres hverdag.

I denne artikel vil vi i samarbejde med Sundhedshuset give dig et indblik i, hvordan en personlig træner kan hjælpe dig på vej mod en sundere livsstil.

Planlægning af dit personlige forløb

En personlig træner kan som det første hjælpe dig med at lave en plan for dit forløb. Under en indledende samtale vil I sammen planlægge hvilke mål og delmål, du skal arbejde hen imod. For nogle kan det være øget muskelmasse og bedre kondition, mens det for andre kan være et ønske om et varigt vægttab. Derudover vil træneren få en indsigt i din hverdag og dine nuværende rutiner og lave en træning- og kostplan, der vil gøre det så let som muligt for dig at passe og overholde.  

Undervejs i forløbet vil I følge op på, hvordan det går ud fra de delmål, der er blevet sat. Det giver den personlige træner mulighed for at justere i træningsforløbet, og det giver dig mulighed for at tale om de udfordringer, du møder i din nye livsstil.

En personlig træner motiverer

En af de vigtigste funktioner, en personlig træner har, er, at de konstant er motivatorer for dig, som er ved at omlægge din livsstil. De ved, at det er hårdt at omlægge kosten og begynde på et intensivt træningsforløb, og derfor er de også altid til rådighed med gode råd og motiverende rådgivning.

Langt de fleste, der begynder at træne på egen hånd har haft en tendens til at stoppe efter et stykke tid på grund af manglende motivation. Her kan en personlig træner være en god støtte og sikre, at du ikke mister motivationen, men fortsætter med at spise sundt og komme til træning.

Har du prøvet at træne på egen hånd? Men mister du selvdisciplineringen? Så er du ikke alene. I dag er det muligt at få personlig træning af fysioterapeuter på langt de fleste klinikker i landet. Du kan derfor altid få hjælp, rådgivning og motivation, hvis du ønsker at ændre din livsstil til det sundere.

Sundhedshuset
Nødagervej 9b
8560 Kolind
86 39 23 88