Sådan undgår du sportsskader

Sportsskader

Sportsskader undgås generelt ved ikke at overanstrenge din krop, men det kan være svært at finde den rette mængde træning uden at overanstrenge sig, hvis du eksempelvis er ved at træne din krop op. Er din sportsskade allerede opstået, eller vil du forebygge mod kommende sportsskader? Så kan du med fordel lade en dygtig fysioterapeut fra Ballerup blive din nye træningsmakker.

Bliv klar til at dyrke sport uden bekymringer

Små fejlstillinger i kroppen kan medføre overbelastninger flere steder i kroppen, da kroppen forsøger at kompensere for fejlstillingerne. Du opdager dette i form af smerte, mens en fysioterapeut er i stand til at opdage dette før, at det bliver en smertefuld og konsekvensgivende overbelastning. Knæproblemer, tennisalbue og fibersprængning er blandt de almindeligste former for sportsskader, som rammer mange sportsudøvere og gør dem ude af stand til at dyrke deres sport for en periode eller for altid. Du kan sikre dig, at du i fremtiden er i stand til at fortsætte med at dyrke din sport, hvis du lader en fysioterapeut undersøge og behandle eventuelle fejlstillinger i din krop. Den fysioterapeutiske undersøgelse og behandling er både for sportsudøvere, som allerede har en sportsskade samt sportsudøvere, som ønsker at forebygge mod kommende sportsskader.

Gør din krop sportsklar med fysioterapi og tilhørende træning

De fysioterapeutiske behandlinger vil sikre, at din krop fungerer korrekt. Mange års slid af muskler, sener og led kan dog medføre, at der er steder i kroppen, som mangler muskelmasse, og det er netop disse steder, der er særligt udsat for at blive overbelastet. I de situationer er det særligt nødvendigt at supplere de fysioterapeutiske behandlinger med træning, som er særligt tilrettelagt efter dine forhold. Træningen vil således fungere som genoptræning af de udsatte områder, men træningen vil på samme tid også forebygge generelt mod sportsskader i fremtiden. Du kan gøre træningen lidt sjovere ved at blive tilknyttet et træningshold, som eksempelvis træner i et varmvandsbassin. Vandet gør det lettere for dig at bevæge din krop ubesværet samtidigt med, at vandet har en afslappende effekt på din krop og dit sind.

Få tilskud til at investere i din sundhed

I forbindelse med sportsskader og andre problemer med bevægeapparater er det muligt at få tilskud til både fysioterapi og træning gennem Danmark og den offentlige sygeforsikring. Egenbetalingen for dig bliver derfor mindre, og det er uden tvivl en god investering i din sundhed både her og nu og på længere sigt at blive tilknyttet en personlig fysioterapeutnær Gladsaxe og eventuel også en personlig træner, så din krop kan fungere uden gener i mange år frem.

Fysioterapien
Centrumgaden 1
2750 Ballerup
44653618