Hvad er parmassage?

Parmassage foregår ved, at I som venindepar, kærestepar eller ægtefolk får massage på samme tid. I har hver jeres massør, men massagen vil finde sted i samme rum. I vil ligge på hver jeres briks, men har samtidigt hinanden i nærheden. Således kan I dele den unikke massageoplevelse – enten i stilhed eller med snak. Det er desværre ikke alle massagesteder, som tilbyder massage til par. Det er dog heldigvis muligt at finde en klinik med massage til 2, som kan skabe rammerne for en dejlig dag i selskab med din veninde, kæreste eller ægtefælle. Det er typisk muligt at vælge imellem forskellige slags massager. Undersøg derfor, hvor I kan få en unik parmassage, så I både får plejet krop og sjæl på samme tid. Vær samtidigt opmærksom på at vælge den type massage, som passer bedst til jeres behov.

Fysiurgisk massage
En fysiurgisk massage kan for alvor få gennemarbejdet jeres ømme muskler. Massagen vil stadig have en afslappende effekt på jer, men det er en form for massage, hvor massøren for alvor tager fat for at få løsnet op i jeres kroppe. Nogle personer nyder denne form for massage, mens andre foretrækker en mildere form for massage.

Gravidmassage
Gravidmassage henvender sig til de gravide veninder, som har brug for nogle hyggelige og afslappende timer samtidigt med, at deres krops velvære plejes. Kroppen er i høj grad belastet under graviditeten, og med en specielt tilrettelagt massage til gravide kan I få hjælp til blandt andet at slippe af med lændesmerter og væske i benene. I vil begge ligge på en briks, som er lavet til gravide. Således får I støttet jeres barm og mave, så I for det første passer godt på det ufødte barn, og for det andet kan ligge behageligt under hele massagen.

Sportsmassage
Sportsmassage er en oplagt massage til de venner eller par, som har en aktiv livsstil sammen. Alle personer vil i forskellige grad have spændinger i kroppen, og dette er særlig tilfældet for personer, som ofte træner. En gentagelse af de samme øvelser kan få sigt medføre overbelastninger, som kan medføre, at den ene af jer pludselig ikke kan udøve sporten længere. Det er derfor vigtigt, at I husker at passe godt på jeres kroppe, og det kan I netop gøre, hvis I giver hinanden en sportsmassage. Én enkelt sportsmassage er selvfølgelig en oplevelse i sig selv, men I vil særlig få effekt ud af massagen, hvis I får sportsmassagen regelmæssigt.

Wellnessmassage
I kan toppe parmassage ved at få wellnessmassage. I kan eksempelvis kombinere jeres type af massage med en behandling med varme sten eller en ansigtsbehandling. Særlig olier og dufte kan også vælges til at gøre oplevelsen endnu mere fantastisk.

Ezanza massage
Nørregade 22, 1.sal
1165 København K
30 50 80 80