Går du og har ondt i muskler eller led?

Vi kender vist alle sammen til ømme muskler, trætte ben efter gårsdagens træning og følelsen af luft under fødderne. Men vi løber næsten alle sammen også ind i en vedvarende ømhed eller direkte smerte fra f.eks. den nederste del af ryggen eller fra det ene knæ, uden at vide, hvad det bunder i. Oplever du dette scenarie, så er det på tide at få et par professionelle øjne på dine muskler og led for helt præcist at finde ud af, hvordan du bedst muligt kommer på rette spor igen, og om det er noget, du skal være ekstra opmærksom på fremover. For hvem vil ikke gerne kunne gøre, hvad man vil i en alder, hvor man egentlig ikke troede, det længere var muligt?

Professionel fysioterapi med dig og din krop i fokus

Går du og døjer med skavanker, så er det en god idé at alliere sig med en professionel fysioterapeut, hvor du kan få hjælp til at komme tilbage på sporet med deres dygtige fysioterapeuter. Her har alle de ansatte en bred viden inden for genoptræning, behandling og diagnosticering af lige præcis det, som du går og døjer med til dagligt. Og hvis det er tilfældet, at du er en solid idrætsudøver, så sørger enhver fysioterapeut for, at du kan få den helt rigtige behandling. For netop deres primære fokus går nemlig på at tilbyde fysioterapi for lige netop dig, hvor performanceoptimering og træningsterapi er en del af programmet. Er du tæt på fysioterapi i Lyngby eller andre steder, så er det bare med at få en aftale i hus, så du kan komme tilbage i topform.

Vil du med tilbage på sporet igen?

Vejen op på toppen igen kan være lang og hård, men hvis du får en professionel hånd med på vejen og får skræddersyet din genoptræning, så er det et stort skridt på vejen. Der er flere fysioterapeuter, der tilbyder genoptræning nær Lyngby, hvor de har solid erfaring med genoptræning af alt fra den rutinerede langdistanceløber til landsholdsatleten og den flittige badmintonspiller, der runder hallen en gang om ugen. En fysioterapeuts specialisering inden for speciallavede genoptræningsplaner vil komme dig til gode, og med et skarpt fokus på lige netop dig og dine behov, vil din skadeproblematik blive sat i fokus, og du vil opleve fremgang efter kort tid.

Så skal du et smut forbi en professionel fysioterapeut, der opfylder lige præcis dine behov og ønsker, så er det oftest nemt at tilgå disse med offentlig transport eller i bil. Nemmere bliver det vist ikke at komme dine muskler og led til undsætning, så du hurtigst muligt kan gøre alt det, du plejede at gøre uhæmmet.

NF:CURA Sport – Fysioterapi og Personlig Træning

Jægersborgvej 66A

2800 Kongens Lyngby