Tre myter om kosmetiske behandlinger

myter behandling

I forbindelse med kosmetiske behandlinger vil der altid være myter om det sundhedsskadelige aspekt. De fejlagtige myter bør afkræftes for at undgå misvisende oplysninger.

Myte 1: Kosmetiske behandlinger betyder en stor behandling

Kosmetiske behandlinger er ofte forbundet med større operationer og en længerevarende rehabilitering som for eksempel med et kirurgisk ansigtsløft. Før i tiden var dette gældende, men i takt med teknologiens udvikling er der også tilkommet mange nye behandlingsmetoder i den kosmetiske verden. Det betyder, at det i dag er muligt at tilbyde behandlinger, som ikke kræver kirurgiske indgreb. Der vil stadig være fokus på kosmetiske behandlinger som hud- og kropforyngelse til at opnå et yngre udseende, men resultatet kan nu opnås gennem blidere metoder.

Med de nye metoder er det eksempelvis muligt at lave et opstrammende ansigtsløft uden behov for en operation. Gennem det opstrammende botox og restylane er det muligt at slippe af med rynker og fuger i ansigtet. Det er også muligt at få en ensartet hud ved at få foretaget en nyudviklet acne ar behandling med brug af laser, som samtidigt kan bruges til at slippe af med pigmenteringer og andre uregelmæssigheder i huden. Det er således muligt at få et ansigtsløft uden operationer og store behandlinger ved at kombinere forskellige typer af skånsomme skønhedsbehandlinger til at opstramme og forbedre huden.

Myte 2: Farvel til det personlige udseende

Kosmetiske behandlinger i form af blandt andet botox kan skabe frygt for et alt for opstrammet ansigt og et unaturligt udseende. Frygten for at blive til en Barbie-dukke er unødvendig, da botox og andre kosmetiske behandlinger blot skal udføres med mådehold.

Det er blandt andet muligt at bevare det naturlige og personlige udseende ved at få individuelt tilpasset botox i København, hvor der vil tages højde for ansigtets personlige kendetegn. Det er på den måde muligt at fastholde det personlige udseende, men samtidigt fjerne de små irritationer, som ønskes ændret.

Myte 3: Mange bivirkninger og risici

Det er naturligvis vigtigt, at behandlingerne ikke skader mere end den gavner, hvilket ingen kosmetiske behandlinger gør. I Danmark tilbydes der kun godkendte kosmetiske behandlinger i høj kvalitet, hvor en meget høj succesrate er sikret. Patientens sikkerhed og velvære er i fokus, så der tilbydes aldrig behandlinger med for store risici eller bivirkninger. Det vil dog til enhver tid være en fordel at vælge kosmetiske behandlinger, som ikke kræver en operation. Det er altid en lille risici forbundet ved en operation, så det anbefales at benytte kosmetiske skønhedsbehandlinger, som udføres med nye teknologier. Med laser er det blandt andet muligt at udføre mange af de samme behandlinger, som førhen blev udført gennem kosmetiske operationer. Ved brug af laser er der også andre fordele i form af mindre behandlingstid og kortere rehabiliteringstid, så det flotte og naturlige resultat hurtigt kan nydes.

 Regenclinic

Palægade 7

København K 1261

60126137