Hvad kan hypnoterapi hjælpe med?


Det er ikke længere tilstrækkeligt blot at være rask og fri fra sygdom. Det er også meget vigtigt, at man er glad og har en høj livskvalitet, samt lever et liv, man er tilfreds med. Der findes forskellige behandlingsmuligheder, hvis man ikke føler, at man trives optimalt.

En behandlingsmulighed er hypnoterapi, hvor en hypnoterapeut kan hjælpe personer med angst, forbier og andre problemer, som eksempelvis stressrelaterede udfordringer. Hypnoterapien foregår gennem terapeutiske samtaler, der udføres af terapeuter, som har gennemgået en autoriseret uddannelse i hypnose i Odense eller andre steder i landet. Samtalernes varighed og hyppighed varierer individuelt fra person til person.

Behandlingsforløbet tilpasses nemlig den enkelte klient, så klineten får mest muligt ud af samtalerne og hurtigst muligt opnår effekt heraf. Under samtalen vil terapeuten fokusere på at nå frem til, hvorfor patienten lider af angst, fobier eller andre følelsesmæssige udfordringer. Samtalen benyttes som et redskab til at kortlægge problemet, så terapeuten hurtigst muligt kan opstarte behandlingsforløbet.

Hypnoterapi

Behandlingsforløbets varighed vil variere fra person til person, men typisk kræver det kun få behandlinger før der er en synlig effekt hos den enkelte. Hypnoterapien opleves som en helende proces, da terapeuten vil få dig ind i en velafbalanceret sindstilstand, hvor du er rolig, afslappet og tryg.

Man har de bedste vilkår for at modtage behandlingen, når man er tryg ved situationen. Således føler man, at man har fuldstændig kontrol over processen. Seancen kan selvfølgelig afbrydes, når som helst, hvis man føler sig utryg. Hypnoterapien vil blive dit personlige redskab til at arbejde med dine problemer. På den måde lærer du, hvordan du kan ændre dårlige vaner og adfærd med henblik på at opnå en bedre livsstil og et bedre selvværd. Din livskvalitet øges, når du slipper af med de psykiske problemer. Du slipper samtidig også af med fysiske problemer, da der ofte er en tæt sammenhæng mellem psykiske problemer og fysiske tilstande. Ved at slippe af med eksempelvis stress, vil man sandsynlig også opleve mindre migræne.

Det er også muligt for terapeuten at behandle køresyge samt visse former for allergi. Hvis man ønsker professionel og effektiv hjælp til udfordringer  fysiske som psykiske – så kontakt din nærmeste terapeut og få behandlinger, der vil ændre dine tanke – og adfærdsmønstre i en positiv retning.

Søger du en hypnoterapeut på Fyn, findes der mange anerkendte klinikker, der tilbyder hypnoterapi i Odense. I dag er det muligt at finde en dygtig hypnotisør i alle dele af landet, som kan hjælpe dig med de udfordringer, du står overfor.

C-Hypnose
Bækvænget 6
5853 Ørbæk
Tlf: 28 57 20 52