10 tegn på, at du har stress

Føler du dig stresset? I mange situationer i hverdagen kan man føle sig stresset eller presset på forskellig vis. Stress er ikke farligt, så længe det blot er en mekanisme der driver os til at arbejde lidt hårdere eller fokusere lidt mere. Når stress bliver et problem, er det fordi det driver os til at arbejde 16 timer i døgnet frem for otte, og til at isolere os, for at få gjort en bestemt opgave færdig. Stress fungerer som en slags indsnævring af vores horisont. Når man er meget stresset, er man meget fokuseret på netop én ting, og har svært ved at tage sig af andre. Det kan være, at man arbejder en hel dag uden at få noget at spise, simpelthen fordi man har glemt det, eller aktivt har negligeret det. Er du stresset? I samarbejde med Terapi & Hypnose som er en klinik der tilbyder Hypnose i København, give dig 10 tegn på, at du har stress.

stress

Fysisk tegn

  1. Du har svært ved at sove
  2. Du misbruger stimuli for at arbejde mere
  3. Du har ubehag i maven, hovedpine og anden uforklarlig smerte

Psykiske tegn

  1. Du er irritabel og emotionel
  2. Du har svært ved at koncentrere dig
  3. Du har svært ved at selvmotivere
  4. Du har svært ved at slappe af
  5. Du har manglende sexlyst
  6. Du har ingen lyst til at deltage i sociale begivenheder
  7. Du har svært ved at slå tankerne fra

Har man nogle af disse, kan det være man oplever begyndende stress, har man størstedelen, bør man søge behandling. For mange der har stress kan behandling være svær at opsøge, da det tager tid fra det man har besluttet sig for er aller vigtigst; arbejdet. Hvis man er stresset er det derfor vigtigt at anerkende, at man ikke kan blive ved for evigt. Krop og hjerne har behov for ro, og dette kan man ikke få, imens man arbejder 16 timer om dagen. Hvis du er villig til at tage imod behandling, kan du eksempelvis få behandling med hypnose mod stress. Denne behandling ændrer ikke på den situation du er i, det skal du ordne bagefter. Hypnosen afhjælper de umiddelbare symptomer du har, hvad enten det er de psykiske eller fysiske. Du kan finde hypnoseterapeuter i hele landet, nemmest er det dog at finde hypnose i København eller i en af de andre storbyer. Hvis du tror du har et problem, så stop hvad du laver, det kan sagtens vente.

Terapi & Hypnose
Nørregade 41
1165 København K
Tlf: 40 28 90 10

Hypnose til sorgbearbejdelse

Det tager rigtig lang tid at håndtere sorg. Der er ingen metode eller behandling du kan få, som kan gøre din sorg bedre, men der er mange som kan hjælpe dig med at håndtere og bearbejde den, så du over tid kan komme videre i dit liv, og flytte dig ud af sorgen.

Hvad enten sorgen handler om at miste et familiemedlem, at man selv har meget kort tid tilbage at leve i, om det handler om skilsmisse eller om krise i parforholdet, så er der altid en måde at håndtere det på, som er bedre, end bare at gå ud fra, at sorgen og smerten går over af sig selv.

sorgbearbejdelse med hypnose

Hvad er hypnose?

Hypnose er en måde at behandle det underbevidste på. Der foregår rigtig meget i kroppen, som vi ikke har kontrol over, prøver man eksempelvis at få et barn der græder til at holde op, ved at fortælle det, at det skal holde op? Der er en masse hormoner og systemer, som gør det rigtig svært at styre kroppen, humøret og det ubevidste. Som voksen har man måske metoder til eksempelvis at holde op med at græde, men ingen til at holde op med eksempelvis at sørge, eller  til at sørge på en hensigtsmæssig måde. Hypnose behandler det ubevidste og dennes måde at styre følelser og tanker på, før de rammer den bevidste del af hjernen. Derfor kan det hjælpe dig med at sørge på en måde, der ikke leder til depression, angst, stress og mere sorg.

Sorg tager tid, men lider man stadig under sorgen af eksempelvis at have mistet en forælder mange år efter det er sket, kan det være rigtig positivt at få behandling, som kan hjælpe på den måde man tænker over sin sorg, og det som er sket. Det handler ikke om hurtige resultater, men om at komme frem til et punkt, hvor man kan have et normalt liv, selvom man har været igennem en stor krise. Hypnose er ligeledes en god behandling for stress eller depression, samt andre udfordringer der som regel følger med livskriser.

Hvis du lider under stor sorg, kan det være en rigtig god idé at finde en behandler til at hjælpe dig med at komme videre. Sorg kan udvikle sig til mange ting, hvis det ikke bliver behandlet, derfor er der intet bedre, end at tage tyren ved hornene og få hjælp med det samme.

New-you

Vester Voldgade 86 1. sal
1552 København V

 

Hvad kan hypnoterapi hjælpe med?


Det er ikke længere tilstrækkeligt blot at være rask og fri fra sygdom. Det er også meget vigtigt, at man er glad og har en høj livskvalitet, samt lever et liv, man er tilfreds med. Der findes forskellige behandlingsmuligheder, hvis man ikke føler, at man trives optimalt.

En behandlingsmulighed er hypnoterapi, hvor en hypnoterapeut kan hjælpe personer med angst, forbier og andre problemer, som eksempelvis stressrelaterede udfordringer. Hypnoterapien foregår gennem terapeutiske samtaler, der udføres af terapeuter, som har gennemgået en autoriseret uddannelse i hypnose i Odense eller andre steder i landet. Samtalernes varighed og hyppighed varierer individuelt fra person til person.

Behandlingsforløbet tilpasses nemlig den enkelte klient, så klineten får mest muligt ud af samtalerne og hurtigst muligt opnår effekt heraf. Under samtalen vil terapeuten fokusere på at nå frem til, hvorfor patienten lider af angst, fobier eller andre følelsesmæssige udfordringer. Samtalen benyttes som et redskab til at kortlægge problemet, så terapeuten hurtigst muligt kan opstarte behandlingsforløbet.

Hypnoterapi

Behandlingsforløbets varighed vil variere fra person til person, men typisk kræver det kun få behandlinger før der er en synlig effekt hos den enkelte. Hypnoterapien opleves som en helende proces, da terapeuten vil få dig ind i en velafbalanceret sindstilstand, hvor du er rolig, afslappet og tryg.

Man har de bedste vilkår for at modtage behandlingen, når man er tryg ved situationen. Således føler man, at man har fuldstændig kontrol over processen. Seancen kan selvfølgelig afbrydes, når som helst, hvis man føler sig utryg. Hypnoterapien vil blive dit personlige redskab til at arbejde med dine problemer. På den måde lærer du, hvordan du kan ændre dårlige vaner og adfærd med henblik på at opnå en bedre livsstil og et bedre selvværd. Din livskvalitet øges, når du slipper af med de psykiske problemer. Du slipper samtidig også af med fysiske problemer, da der ofte er en tæt sammenhæng mellem psykiske problemer og fysiske tilstande. Ved at slippe af med eksempelvis stress, vil man sandsynlig også opleve mindre migræne.

Det er også muligt for terapeuten at behandle køresyge samt visse former for allergi. Hvis man ønsker professionel og effektiv hjælp til udfordringer  fysiske som psykiske – så kontakt din nærmeste terapeut og få behandlinger, der vil ændre dine tanke – og adfærdsmønstre i en positiv retning.

Søger du en hypnoterapeut på Fyn, findes der mange anerkendte klinikker, der tilbyder hypnoterapi i Odense. I dag er det muligt at finde en dygtig hypnotisør i alle dele af landet, som kan hjælpe dig med de udfordringer, du står overfor.

C-Hypnose
Bækvænget 6
5853 Ørbæk
Tlf: 28 57 20 52