Stresshåndtering med psykologisk hjælp

stresshåndtering

Stress er en stadig større livsstilssygdom som flere og flere mennesker lider under og det kan måske som enkeltperson være svært at overskue sin situation. For mange stressramte kan stress være forbundet med enorm skamfuldhed, og kan i værste falde blive set på som en falliterklæring. I virkeligheden er stress et udtryk for, at du har en krop der mærker efter og som kommunikerer med dig om, at du bør ændre på din situation, og det skal du lytte til. For stress er hverken skamfuldt eller en falliterklæring, men et råb om hjælp om, at du skal håndtere nogle ting i dit liv anerledes, og det kan en psykolog hjælpe dig med.

Med hjælp fra en psykolog, kan du i samarbejde med psykologen udvikle redskaber til at håndtere stressen, så du fremadrettet lettere og bedre kan imødekomme stresssignaler når de opstår, og på den måde i sidste ende undgå at udvikle stress.

Stort udbud af psykologtilbud

Fordi stress er en af de mest udbredte folkesundhedstruende sygdomme, er næsten alle moderne psykologer også uddannede til at håndtere stress, og om du leder efter en psykolog i området tæt ved København K, Roskilde eller Aalborg, er udbuddet af psykologer der kan hjælpe dig med stresshåndtering stort.

Det er vigtigt at få taget hånd om din stress, fordi den påvirker dig selv og din omverden og ofte er den et resultat af en gradvis nedadgående graduering af gode, tætte relationer, uden at den stressramte selv er opmærksom på stagneringen.

Hos en psykolog der hjælper dig med at håndtere din stress gennem aktiv stresshåndtering, vil der være fokus på at identificere de barometre, der er årsag til stress og derefter lære at håndtere dem på en god måde gennem stress-reducerende teknikker. Teknikkerne skal bruges i situationen, men er også et fremadrettet redskab, så du næste gang bedre kan håndtere stressede situationer.

Formindsk unødig stress og vælg en tilgængelig psykolog

For ikke at skabe unødig stress, er det vigtigt, at dit psykologiske forløb bliver så let og overskueligt som muligt. Kig derfor efter en praksis med let tilgængelighed, som gør det let for dig at få passet tiderne ind i din hverdag. Vælg eksempelvis en central psykolog praksis ved Nørreport området i København, hvortil du kan komme både med bil, tog og bus, eller tæt ved Århus Banegård, der ligger nær både gågade og transportmuligheder.

Få hjælp fra en psykolog til at håndtere stress og gør en aktiv indsats for at hjælpe dig selv og din livskvalitet!

 

Psykolog Helle Anholm
Nørre Voldgade 68
1358 København
Tlf: 40 18 10 22