Det skal du overveje, før du får foretaget en kosmetisk operation

filler

At vælge at få foretaget en kosmetisk operation er et stort skridt, der forudsætter en række overvejelser. Hvad skal jeg have lavet? Hvem skal jeg vælge, og er de mon alle lige gode? Der er mange tanker, der flyver rundt i hovedet, når man står overfor beslutningen om at få foretaget en kosmetisk operation; både små og store indgreb. Vi vil i denne artikel, i samarbejde med CeriX klinikken, forsøge at afdække, hvilke overvejelser du bør gøre dig, før du får foretaget en kosmetisk operation.

Det er først og fremmest vigtigt, at du beslutter dig for, hvad du vil have lavet og med hvilken form for indgreb. Er det rynkerne i panden eller måske ar efter teenageårenes urene hud, der længe har generet dig? Beslut dig for et område og research herefter hvilke indgreb eller metoder, der kan udbedre og korrigere dette. Det er vigtigt at vælge den type indgreb, der passer til netop dig, din pengepung og dit temperament.  Der er mange tiltag, man kan benytte sig af – også uden at få foretaget en kosmetisk operation og direkte kirurgi. Heldigvis findes der en lang række klinikker, der tilbyder både botox- eller filler-behandlinger i Nordsjælland såvel som København, så du kan nemt finde lige netop den behandling – med eller uden kirurgi -, der passer bedst til dig.

Når du har besluttet dig for ovenstående, er det nu tid til at finde en speciallæge, der kan hjælpe dig. Der findes et væld af læger og klinikker, der lover guld og grønne skove, så udvælgelsesprocessen kan for mange førstegangspatienter være en sand jungle. Et godt udgangspunkt er at undersøge, hvilke læger er godkendt af Sundhedsstyrelsen i dit område til at udføre netop dit påkrævede indgreb. Der findes for eksempel en lang række læger og klinikker, der tilbyder professionel botox behandling i bl.a. København. Hvis du er i tvivl om valg af læge eller klinik, er det en god idé at besøge flere steder for at se, i hvilke hænder du føler dig mest tryg. Det er nemlig afgørende, at du føler sig tryg hos den læge, der skal behandle dig. For netop at sikre dette er det en god idé at booke en konsultation hos den speciallæge, du har valgt. Her kan du sikre, at du er godt informeret samt at alle regler og autorisationer overholdes. En sådan konsultation er desuden vigtig, da dig og lægen her har mulighed for at forventningsafstemme; hvad er det helt præcist, du forventer af indgrebet, og er dine forhåbninger realistiske og opnåelige? Tryghed bør altså være hovedkomponenten i  de overvejelser, du gør dig inden en kosmetisk operation.

 

Cerix ApS

Dronningens Tværgade 7, st.

København K

61616117