Kvit smøgerne ved hjælp af hypnose

En evig rygetrang og en forfølgende dårlig samvittighed. Dette er hvad mange – unge som gamle – konstant plages af som følge af rygning. Den dag i dag er der færre danskere end nogen sinde før, som ryger. De fleste stopper med at ryge af sundhedsmæssige årsager. Fælles for mange tidligere rygere er dog, at de stadig har lyst. Smagen, følelsen og duften tiltaler dem.

År tilbage var det ganske almindeligt at se folk siddende med en cigaret i hånden nærmest uanset, hvad de foretog sig. I dag har samfundets og de flestes syn på rygning taget en markant drejning, og mange vil så vidt mulig undgå såvel aktiv som passiv rygning. Men det kan være vanskeligt at kvitte smøgerne. For dig som gerne vil være røgfri kan effektiv hypnose til rygestop – hos eksempelvis Fredholm Hypnose – være vejen til rygestop.

Rygestop

Hypnose – den sikre vej til et livslangt rygestop

Nogle mennesker har held med at tage en kold tyrker og lægge cigaretterne på hylden én gang for alle. Men for mange er afhængighedens kraft for stærk. Hvis du er blandt den sidstnævnte gruppe, skal du ikke fortvivle! Muligheden for målrettet hypnose i København har aldrig været bedre.

Hypnose er et enestående redskab til at nå ind til din underbevidsthed. Ved at kommunikere med denne, åbnes der op for muligheden for at ændre på negative vaner, hvilket netop er målet med hypnose mod rygning. Udover de åbenlyse helbredsmæssige fordele ved rygestop har hypnose til rygestop en markant fordel sammenlignet med andre rygestopmetoder; din trang og længsel efter cigaretter forsvinder!

Din afhængighed af nikotin vil ikke nødvendigvis forsvinde som dug fra solen, men ikke desto mindre vil du fra dit første møde med hypnotisøren opleve, at hoste og åndenød mindskes, samtidig med at din risiko for luftvejssygdomme falder. På længere sigt vil du føle, at du atter har kontrol over, at dårlige vaner ikke står i vejen for din krops sundhedsmæssige tilstand. Kort sagt: Rygestop med hypnose er den mest effektive vej til et længere, sundere og gladere liv!

Din krop og dit helbred er dine livslange følgesvende. Er du ryger, men kunne du tænke dig at kvitte smøgerne, bør du gøre dig seriøse overvejelser om, hvorvidt du kunne tænke dig, at hypnose skal hjælpe dig til et livslangt rygestop. Uanset hvor længe du har røget, er det vigtigt at huske på, at du altid kan nå at stoppe med at ryge – det er aldrig for sent!
Fredholm Hypnose
Prinsessegade 9
1442 København K
24 24 28 12