Kvit smøgerne ved hjælp af hypnose

En evig rygetrang og en forfølgende dårlig samvittighed. Dette er hvad mange – unge som gamle – konstant plages af som følge af rygning. Den dag i dag er der færre danskere end nogen sinde før, som ryger. De fleste stopper med at ryge af sundhedsmæssige årsager. Fælles for mange tidligere rygere er dog, at de stadig har lyst. Smagen, følelsen og duften tiltaler dem.

År tilbage var det ganske almindeligt at se folk siddende med en cigaret i hånden nærmest uanset, hvad de foretog sig. I dag har samfundets og de flestes syn på rygning taget en markant drejning, og mange vil så vidt mulig undgå såvel aktiv som passiv rygning. Men det kan være vanskeligt at kvitte smøgerne. For dig som gerne vil være røgfri kan effektiv hypnose til rygestop – hos eksempelvis Fredholm Hypnose – være vejen til rygestop. Continue reading “Kvit smøgerne ved hjælp af hypnose”

10 tegn på, at du har stress

Føler du dig stresset? I mange situationer i hverdagen kan man føle sig stresset eller presset på forskellig vis. Stress er ikke farligt, så længe det blot er en mekanisme der driver os til at arbejde lidt hårdere eller fokusere lidt mere. Når stress bliver et problem, er det fordi det driver os til at arbejde 16 timer i døgnet frem for otte, og til at isolere os, for at få gjort en bestemt opgave færdig. Stress fungerer som en slags indsnævring af vores horisont. Når man er meget stresset, er man meget fokuseret på netop én ting, og har svært ved at tage sig af andre. Det kan være, at man arbejder en hel dag uden at få noget at spise, simpelthen fordi man har glemt det, eller aktivt har negligeret det. Er du stresset? I samarbejde med Terapi & Hypnose som er en klinik der tilbyder Hypnose i København, give dig 10 tegn på, at du har stress.

stress

Fysisk tegn

  1. Du har svært ved at sove
  2. Du misbruger stimuli for at arbejde mere
  3. Du har ubehag i maven, hovedpine og anden uforklarlig smerte

Psykiske tegn

  1. Du er irritabel og emotionel
  2. Du har svært ved at koncentrere dig
  3. Du har svært ved at selvmotivere
  4. Du har svært ved at slappe af
  5. Du har manglende sexlyst
  6. Du har ingen lyst til at deltage i sociale begivenheder
  7. Du har svært ved at slå tankerne fra

Har man nogle af disse, kan det være man oplever begyndende stress, har man størstedelen, bør man søge behandling. For mange der har stress kan behandling være svær at opsøge, da det tager tid fra det man har besluttet sig for er aller vigtigst; arbejdet. Hvis man er stresset er det derfor vigtigt at anerkende, at man ikke kan blive ved for evigt. Krop og hjerne har behov for ro, og dette kan man ikke få, imens man arbejder 16 timer om dagen. Hvis du er villig til at tage imod behandling, kan du eksempelvis få behandling med hypnose mod stress. Denne behandling ændrer ikke på den situation du er i, det skal du ordne bagefter. Hypnosen afhjælper de umiddelbare symptomer du har, hvad enten det er de psykiske eller fysiske. Du kan finde hypnoseterapeuter i hele landet, nemmest er det dog at finde hypnose i København eller i en af de andre storbyer. Hvis du tror du har et problem, så stop hvad du laver, det kan sagtens vente.

Terapi & Hypnose
Nørregade 41
1165 København K
Tlf: 40 28 90 10

Hypnose til sorgbearbejdelse

Det tager rigtig lang tid at håndtere sorg. Der er ingen metode eller behandling du kan få, som kan gøre din sorg bedre, men der er mange som kan hjælpe dig med at håndtere og bearbejde den, så du over tid kan komme videre i dit liv, og flytte dig ud af sorgen.

Hvad enten sorgen handler om at miste et familiemedlem, at man selv har meget kort tid tilbage at leve i, om det handler om skilsmisse eller om krise i parforholdet, så er der altid en måde at håndtere det på, som er bedre, end bare at gå ud fra, at sorgen og smerten går over af sig selv.

sorgbearbejdelse med hypnose

Hvad er hypnose?

Hypnose er en måde at behandle det underbevidste på. Der foregår rigtig meget i kroppen, som vi ikke har kontrol over, prøver man eksempelvis at få et barn der græder til at holde op, ved at fortælle det, at det skal holde op? Der er en masse hormoner og systemer, som gør det rigtig svært at styre kroppen, humøret og det ubevidste. Som voksen har man måske metoder til eksempelvis at holde op med at græde, men ingen til at holde op med eksempelvis at sørge, eller  til at sørge på en hensigtsmæssig måde. Hypnose behandler det ubevidste og dennes måde at styre følelser og tanker på, før de rammer den bevidste del af hjernen. Derfor kan det hjælpe dig med at sørge på en måde, der ikke leder til depression, angst, stress og mere sorg.

Sorg tager tid, men lider man stadig under sorgen af eksempelvis at have mistet en forælder mange år efter det er sket, kan det være rigtig positivt at få behandling, som kan hjælpe på den måde man tænker over sin sorg, og det som er sket. Det handler ikke om hurtige resultater, men om at komme frem til et punkt, hvor man kan have et normalt liv, selvom man har været igennem en stor krise. Hypnose er ligeledes en god behandling for stress eller depression, samt andre udfordringer der som regel følger med livskriser.

Hvis du lider under stor sorg, kan det være en rigtig god idé at finde en behandler til at hjælpe dig med at komme videre. Sorg kan udvikle sig til mange ting, hvis det ikke bliver behandlet, derfor er der intet bedre, end at tage tyren ved hornene og få hjælp med det samme.

New-you

Vester Voldgade 86 1. sal
1552 København V