Fjern din stress med en stresscoach

Det er vigtigt, at du kommer af med din stress. Sygdommen har både fysiske, psykiske og adfærdsmæssige konsekvenser, som hurtigt bare bliver værre og værre. Det kan ende med en sygemelding fra arbejdet og dermed en usammenhængende og uoverskuelig hverdag. En hurtig og effektiv behandlingsmetode for at komme stress til livs er at kontakte en stresscoach.

Hvad laver en stresscoach?

For professionel hjælp til at forebygge eller afhjælpe stress, kan du kontakte en kompetent stress coach, der kan hjælpe dig med støtte og vejledning. En stresscoach tilbyder coachingforløb til mennesker, der er ramt af sygdommen på den ene eller den anden måde. Målet er, at du får mere overskud i hverdagen, og at du kan klare de udfordringer, der kommer din vej, uden at det ender med f.eks. depression eller angst.

I realiteten kan du med en stresscoach blive stressfri med et behandlingsforløb på kun 3-4 måneder. Stress er desværre et tabu for mange, men med en stresscoach er du i gode hænder. De kender alt til symptomerne, og hvordan du kan komme fri af sygdommen, og de gør det med åben dialog og uden at dømme. Det er ikke pinligt at have stress – det betyder ikke, at du hverken er uintelligent eller ustruktureret. Sandheden er, at stress rammer rigtig, rigtig mange danskere, og ingen kan i princippet vide sig sikker.

Dine følelser og handlinger kan holde dig fast i et usundt mønster, og det er dette mønster, som din stresscoach kan hjælpe dig med at nedbryde.

Stresscoachingforløbet

Forløbet tager hensyn til din specifikke situation og ser på dit liv med et nyt perspektiv, der kan finde roden til din stress. Stresscoachingforløbet finder som regel sted under 8 samtaler med stresscoachen, fordelt over 3-4 måneder. Forløbet består af støtte og vejledning, og for at finde det rette forløb til din situation kan du ved en dygtig og erfaren stresscoach få den første samtale gratis og uforpligtende. Samtidig er du selv engageret i processen, da forløbet tilbyder hjælp-til-selvhjælp, så du får de rette værktøjer til at forebygge og afhjælpe stress. Dette vil samtidig sikre, at du på den lange bane forbliver stressfri, uden at sygdommen vender tilbage.

Ved forløbet får du bl.a. viden om, hvad stress er, hvordan stress påvirker din krop, og hvad du selv kan gøre derhjemme for at afhjælpe stress. Desuden kan du gennemgå en personlig udvikling, hvor nye tanke- og handlemønstre sætter rammen for hverdagen og giver mere ro, glæde og overskud.

Stressfri.com v/ Heidi Jørgensen

Præstøvej 78

4640 Faxe

Sådan får du en flad mave

Hvem ønsker ikke at få en fladmave? Det gør alle vist. Heldigvis kan man opnå faste falder og en mave ved en række nemme og overskuelige tiltag i ens dagligdag. Så det er bare med at komme afsted!

 

Skru op for styrke og fart 

Selv meget slanke personer kan have en mave, der buler ud. Det er helt normalt. Slank er nemlig ikke lig med hverken fast eller stærk. Den allerbedste vej til en flot og fast mave er at styretræne med frievægte. Her kan du nemlig sket ikke undgå at spænde op i mavemusklerne. Det lyder måske mærkeligt, men squats er en fantastisk maveøvelse. Selvom man umiddelbart forbinder det med en øvelse for balde og ben.

 

Fart 

Intervaltræning et par gange om ugen er også et must for en flad og stram mave. Når du sætter ekstra fart på, smelter fedtet bl.a. omkring maven. Flere eksperter har udtalt, at det er langt bedre at træne fokuseret og hårdt et par gange om ugen – i stedet for at træne ufokuseret og i sin komfortzone hver eneste dag. 

 

Gå i bakket terræn

At gå op og ned ad bakker vil ligesom trappetræning løfte din puls og forbrænding, udfordre din udholdenhed og skubbe til din syregrænse. Du behøver hverken stejle eller lange bakker. Selv de mindre bakker kan give en god træning og effektivisere det – i forhold til gåture på fladt underlag.  

 

Planken er en sikker vinder

Planken er verdens bedste maveøvelse, og langt mere effektiv end de traditionelle mavebøjninger. Planken sørger for, at du spænder op i hele muskelkorsettet, hvilket giver en bum stærk mave – og samtidig bruger du mange andre muskelgruppe på samme tid! Øvelsen er simpel og bør gentages med tre sæt. Det du skal gøre er, at lægge dig ned på maven og placere dine underarme på gulvet så de peger ligefrem. Albuerne skal have en vinkel på 90 grader og lige under skuldrene. Kom op på tæer og hold så stillingen så længe som du kan. Det skal du som sagt gentage tre gange. Denne øvelse er meget effektiv, da du allerede efter et par gange kan mærke, at du er blevet stærkere og dermed kan holde planken i længere tid!

 

Drik mindre kaffe

Selvfølgelig skal du have lov til at drikke en kop kaffe hver morgen, hvis du har lyst til det. Eller bestille en caffelatte når man er ude med sine venner. Men det er vigtigt, at være bevidst om at bare tre-fire caffelatter om dagen kaloriemæssigt svarer til et helt måltid – og at koffeinen samtidig stresser din krop. Det betyder at det vil svække din søvn og igen – det vil resultere i mere mavefedt. Grøn te er derimod et stort hit for kroppen og er rigtig sundt og til og med et godt våben mod en lidt for polstret mave!

 

Vægttabsninja

Annebergvej 41

9000 Aalborg

31 21 07 42

 

10 tegn på, at du har stress

Føler du dig stresset? I mange situationer i hverdagen kan man føle sig stresset eller presset på forskellig vis. Stress er ikke farligt, så længe det blot er en mekanisme der driver os til at arbejde lidt hårdere eller fokusere lidt mere. Når stress bliver et problem, er det fordi det driver os til at arbejde 16 timer i døgnet frem for otte, og til at isolere os, for at få gjort en bestemt opgave færdig. Stress fungerer som en slags indsnævring af vores horisont. Når man er meget stresset, er man meget fokuseret på netop én ting, og har svært ved at tage sig af andre. Det kan være, at man arbejder en hel dag uden at få noget at spise, simpelthen fordi man har glemt det, eller aktivt har negligeret det. Er du stresset? I samarbejde med Terapi & Hypnose som er en klinik der tilbyder Hypnose i København, give dig 10 tegn på, at du har stress.

stress

Fysisk tegn

  1. Du har svært ved at sove
  2. Du misbruger stimuli for at arbejde mere
  3. Du har ubehag i maven, hovedpine og anden uforklarlig smerte

Psykiske tegn

  1. Du er irritabel og emotionel
  2. Du har svært ved at koncentrere dig
  3. Du har svært ved at selvmotivere
  4. Du har svært ved at slappe af
  5. Du har manglende sexlyst
  6. Du har ingen lyst til at deltage i sociale begivenheder
  7. Du har svært ved at slå tankerne fra

Har man nogle af disse, kan det være man oplever begyndende stress, har man størstedelen, bør man søge behandling. For mange der har stress kan behandling være svær at opsøge, da det tager tid fra det man har besluttet sig for er aller vigtigst; arbejdet. Hvis man er stresset er det derfor vigtigt at anerkende, at man ikke kan blive ved for evigt. Krop og hjerne har behov for ro, og dette kan man ikke få, imens man arbejder 16 timer om dagen. Hvis du er villig til at tage imod behandling, kan du eksempelvis få behandling med hypnose mod stress. Denne behandling ændrer ikke på den situation du er i, det skal du ordne bagefter. Hypnosen afhjælper de umiddelbare symptomer du har, hvad enten det er de psykiske eller fysiske. Du kan finde hypnoseterapeuter i hele landet, nemmest er det dog at finde hypnose i København eller i en af de andre storbyer. Hvis du tror du har et problem, så stop hvad du laver, det kan sagtens vente.

Terapi & Hypnose
Nørregade 41
1165 København K
Tlf: 40 28 90 10

Hypnose til sorgbearbejdelse

Det tager rigtig lang tid at håndtere sorg. Der er ingen metode eller behandling du kan få, som kan gøre din sorg bedre, men der er mange som kan hjælpe dig med at håndtere og bearbejde den, så du over tid kan komme videre i dit liv, og flytte dig ud af sorgen.

Hvad enten sorgen handler om at miste et familiemedlem, at man selv har meget kort tid tilbage at leve i, om det handler om skilsmisse eller om krise i parforholdet, så er der altid en måde at håndtere det på, som er bedre, end bare at gå ud fra, at sorgen og smerten går over af sig selv.

sorgbearbejdelse med hypnose

Hvad er hypnose?

Hypnose er en måde at behandle det underbevidste på. Der foregår rigtig meget i kroppen, som vi ikke har kontrol over, prøver man eksempelvis at få et barn der græder til at holde op, ved at fortælle det, at det skal holde op? Der er en masse hormoner og systemer, som gør det rigtig svært at styre kroppen, humøret og det ubevidste. Som voksen har man måske metoder til eksempelvis at holde op med at græde, men ingen til at holde op med eksempelvis at sørge, eller  til at sørge på en hensigtsmæssig måde. Hypnose behandler det ubevidste og dennes måde at styre følelser og tanker på, før de rammer den bevidste del af hjernen. Derfor kan det hjælpe dig med at sørge på en måde, der ikke leder til depression, angst, stress og mere sorg.

Sorg tager tid, men lider man stadig under sorgen af eksempelvis at have mistet en forælder mange år efter det er sket, kan det være rigtig positivt at få behandling, som kan hjælpe på den måde man tænker over sin sorg, og det som er sket. Det handler ikke om hurtige resultater, men om at komme frem til et punkt, hvor man kan have et normalt liv, selvom man har været igennem en stor krise. Hypnose er ligeledes en god behandling for stress eller depression, samt andre udfordringer der som regel følger med livskriser.

Hvis du lider under stor sorg, kan det være en rigtig god idé at finde en behandler til at hjælpe dig med at komme videre. Sorg kan udvikle sig til mange ting, hvis det ikke bliver behandlet, derfor er der intet bedre, end at tage tyren ved hornene og få hjælp med det samme.

New-you

Vester Voldgade 86 1. sal
1552 København V