Hypnose til sorgbearbejdelse

Det tager rigtig lang tid at håndtere sorg. Der er ingen metode eller behandling du kan få, som kan gøre din sorg bedre, men der er mange som kan hjælpe dig med at håndtere og bearbejde den, så du over tid kan komme videre i dit liv, og flytte dig ud af sorgen.

Hvad enten sorgen handler om at miste et familiemedlem, at man selv har meget kort tid tilbage at leve i, om det handler om skilsmisse eller om krise i parforholdet, så er der altid en måde at håndtere det på, som er bedre, end bare at gå ud fra, at sorgen og smerten går over af sig selv.

sorgbearbejdelse med hypnose

Hvad er hypnose?

Hypnose er en måde at behandle det underbevidste på. Der foregår rigtig meget i kroppen, som vi ikke har kontrol over, prøver man eksempelvis at få et barn der græder til at holde op, ved at fortælle det, at det skal holde op? Der er en masse hormoner og systemer, som gør det rigtig svært at styre kroppen, humøret og det ubevidste. Som voksen har man måske metoder til eksempelvis at holde op med at græde, men ingen til at holde op med eksempelvis at sørge, eller  til at sørge på en hensigtsmæssig måde. Hypnose behandler det ubevidste og dennes måde at styre følelser og tanker på, før de rammer den bevidste del af hjernen. Derfor kan det hjælpe dig med at sørge på en måde, der ikke leder til depression, angst, stress og mere sorg.

Sorg tager tid, men lider man stadig under sorgen af eksempelvis at have mistet en forælder mange år efter det er sket, kan det være rigtig positivt at få behandling, som kan hjælpe på den måde man tænker over sin sorg, og det som er sket. Det handler ikke om hurtige resultater, men om at komme frem til et punkt, hvor man kan have et normalt liv, selvom man har været igennem en stor krise. Hypnose er ligeledes en god behandling for stress eller depression, samt andre udfordringer der som regel følger med livskriser.

Hvis du lider under stor sorg, kan det være en rigtig god idé at finde en behandler til at hjælpe dig med at komme videre. Sorg kan udvikle sig til mange ting, hvis det ikke bliver behandlet, derfor er der intet bedre, end at tage tyren ved hornene og få hjælp med det samme.

New-you

Vester Voldgade 86 1. sal
1552 København V