Slip din stress med terapi hos en psykolog

Stress – vi vil så meget, og vi har så lidt tid. Alle er lidt stressede, og mange er meget stressede. De fleste ved godt, at stress er en slags stille dræber; man lever med det i lang tid og så pludselig, så rammer det og man går ned med stress. Mange der har oplevet at gå ned med stress kan godt se tilbage, og se at de kørte mod kanten af hvad der var sundt med 120 km/t. At kunne opdage at man har kørt sig selv ud over kanten er fint, men hvordan gør man det inden det går galt? Der er forskellige typer behandlinger der kan hjælpe, og i sidste ende handler det om, hvilken der er rigtig for præcis dig. Der findes behandlinger hvor man taler sammen og vender problemerne med en professionel. Der findes behandlinger hvor man lærer at slappe af og håndtere problemerne når de kommer, og endnu findes der også behandlinger hvor man prøver at forene hjernen og kroppen så disse kan samarbejde om, at slappe af og slippe stressen. Der er ikke nogen af disse der er bedre end andre, og bor man eksempelvis i København, har man sandsynligvis let adgang til både psykologer, hypnotisører, massageterapeuter og meget mere. Hvis du tror din stress kan behandles med samtaleterapi, finder du let en psykolog i København eller omegn. I resten af landet kan der være længere imellem dem, men der findes helt sikkert én indenfor en times køretur.

Stressbehandling

Samtale og kognitiv behandling

En psykolog har det med, at stille skarpt på de ting du tager for givet. Kan det virkelig være rigtigt at du ikke kan blive lykkelig, uden at arbejde 80 timer om ugen? Hvorfor arbejder du så hårdt for at gøre alle andre glade? Dine problemer kan sagtens være helt anderledes end disse, og en psykolog vil helt sikkert kunne hjælpe dig med, at finde ud af hvilke forudfattede holdninger det er du har, der i sidste ende forsager at du er stresset og ikke kan finde en måde at slippe stressen på.

Sådan finder du en psykolog

Hvis du eksempelvis bor på Frederiksberg finder du let en psykolog nær dig. Det nemmeste er nok, at søge efter klinikker på nettet, eller ved at spørge din egen læge, eller folk i din omgangskreds der har gjort brug af en psykolog på Frederiksberg. På nogle arbejdspladser er der ligefrem ordninger, hvor de ansatte har adgang til samtaler med en psykolog om stress, og andre ting der påvirker deres velvære.

Psykologisk Praksis v/ Susanne Scherff
Falkoner Allé 63
2000 Frederiksberg
Tlf: 28 81 90 96